Despre noi

Despre noi

Echipa Noastră

Chirurgie Estetica

Medic Specialist

Acupunctura, Homeopatie si Traumatologie

Medic

Chirurgie Generala

Medic Specialist

Despre Noi

ENCORE HEALTH & BEAUTY CLINIC vine în întâmpinarea clienţilor săi cu un nou concept de înfrumuseţare şi devine astfel primul şi singurul brand din ţară care oferă soluţii estetice complete. O singură locaţie pune acum la dispoziţia clienţilor săi cea mai largă gamă de servicii de înfrumuseţare, totul sub umbrela unui singur brand: ENCORE.

Produse de calitate superioară

Obiectivul nostru este acela de a transforma industria actuală de înfrumuseţare şi de a ne asigura că nevoile clienţilor noştri în materie de beauty şi sănătate sunt complet satisfăcute. Noi credem că frumuseţea adevărată vine din interior, însă ca acest lucru să fie posibil este nevoie în primul rând de un organism sănătos. Am ales să facem asta prin remedii consacrate ale medicinei alternative, precum şi prin intermediul unor specialişti în chirurgia estetică, care îşi vor aduce contribuţia acolo unde posibilităţile naturiste sunt limitate.

Atmosferă și ambient potrivite relaxării

Doar la ENCORE BEAUTY & HEALTH CLINIC, clienţii pot veni pentru o simplă procedură de înfrumuseţare la ENCORE COSMETIC SOLUTIONS şi pleacă întineriţi complet, cu ajutorul echipei noastre de medici.

Intră în contact cu noi!

  s
  ”Ma bucur ca la Encore pot merge cu placere si intotdeauna am parte de servicii de calitate.”
  Miriuna Ioana
  ”O clinică frumoasă, elegantă, personal calificat si servicii la cele mai inalte standarde. Merita vizitat de toate doamnele și domnișoarele ce cauta sa arate spectaculos în cele mai frumoase momente!.”
  Francisca Olivia
  ”Eleganta, profesionalism și o atmosfera relaxanta este ceea ce am gasit la Encore! Multumesc!”
  Andreea Elena